asså euw

Barn är det absolut äckligaste jag vet! Det allra värsta minnet av barn jag har var en gång när jag var på stan och skulle köpa en chic latté inne på sturehof, det var ganska tidigt på morgonen och rätt mycket folk. Men alla var verkligen snyggt klädda så det störde mig inte. När jag kom fram till kassan ställde jag ner väskan och inom kanske 30 sek är nån unge framme och KLADDAR ner min väska med sina äckliga fingrar! Jag höll på att tappa andan.

Min väska kom från HOPE och var i ITALIENSKT SKINN och gjordes dessutom bara i några FÅ exemplar i hela landet. RIP säger jag bara, kan inte gå runt med den längre liksom. Och till den jävla trailer trash mamman säger jag bara: Get your baby out of my face bitch! Nej usch, barn borde utrotas, jag har varken tid eller ork att låtsas som att jag tycker de är söta när de hela tiden är i farten och kladdar ner mina fina inköp. Mina kläder är som mina bebisar, de får mig att må bra och kräver ingenting av mig. Villkorlös kärlek kallar jag det. Inte nån jävla otacksam bajsmaskin som ändå kommer växa upp till att hata mig.Euw. kids are SO not Paris style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *