sooo fun!

Igår så blev det iaf Tapas med mina vänner Soffan, Nina, Mine, Mino och Siri på ett ställe i Skanstull som heter mamas o tapas, so fun! Det var verkligen knökfullt men såklart hade vi bokat ett bord och behövde inte stå o trängas me alla andra, so smart style! Vi beställade iaf massa smårätter och drack sangria och typ spanska drinkar o hade jättemysigt. Den ur KORKADE servitrisen spillde sangria på min jacka så den ska jag nu lämna in på kemtvätt, hon bad om ursäkt o så but STILL, you stupid bitch! Servicen på det där stället e väl typ helt ok, asså dom e trevliga o så absolut men typ inkompetenta! she fucking SPILLED on my jacket?! you stupid whore, you should be deported! anyways efter tapasen så drog vi ut på East och solidaritet och avslutade hela kvällen med ett besök på donken. Ps. jag älska fulla bloggläsare. Nu ska jag ta tag i mitt liv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *