”en röd ros, tack”

Glömde helt bort det här. Listen to this bitches! Häromdagen så var jag o sprang lite ärenden i min fina coca cola tröja! Jag mötte upp mamsen på stan o åt sushi oxå, sen ville hon gå o köpa blommor till huset så då gick vi till en blomaffär och som vanligt tog det tusen år och jag typ stod o tog ego bilder o ba please gooooooood can we leave liksom?!  Vi var typ de enda kunderna oxå men Iaf så precis när vi skulle gå så kom det in en man och sa;

”Hej! En röd ros tack”

Asså ja dog!  DOG! Fatta att han skulle liksom dit o köpa EN röd ros o ja tror ja dog. Asså jag tror på kärleken efter det, 4 reals! Its real and it IS out there! EN RÖD ROS BITCHES!? fattar ni!?

Jag har aldrig fått nåt sånt av NÅN, eller en gång fick jag iochförsig ett piller i min drink av ett random men det var liksom inte samma sak! sad times, galen blackout den kvällen btw, haha just so Paris style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *