daniel paris skulle aldrig…

1. Åka kommunalt – Omg bitch are you crazy? Buss och tåg är för svettiga människor som behöver åka till jobbet. Men det är ju liksom inte särskilt fashion att stå och trängas med massa folk som blir alldeles galna så fort de ser en ledig sittplats…euw!

2. Äta på donken – babbar och sossar äter på donken, I can barely stand it. Min hy reagerar av att jag ens går in där! just so not fashion

3. Färga håret hemma – haha are you insane? Jag gör allt hos frisören och skulle aldrig drömma om att stå i mitt fina badrum och kladda me nå skit från H&M. And yes bitches, my bathroom is just so nice, you know that from my videobloggs

4. Gå runt ofixadJag förstår mig inte på folk som går runt o ser ut som skit på stan? asså håret i en boll, inget smink, luffiga kläder. Say what? Jag är inte ens ofixad när jag är hemma, jag menar man vet ju aldrig vem som står utanför och kollar in liksom? And yes, trust me it DOES happen. Euw.

5.  Träna – Asså förlåt men euw? Jag förstår inte poängen med gym, man är på en och samma plats och svettas i grupp och står i KÖ till olika maskiner (som OM jag står i kö btw) som folk har lökat på. Nej usch, om jag tränar ska det vara när gymmet är stängt och öppnar bara för mig eller med en stor biffig PT som kan knuffa bort alla när jag THE QUEEN ska träna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *