im baaaaack

Pust vilken fartfylld dag! Sprang till kemtvätten i Rådhuset, lr sprang o sprang kan ja väl inte säga, utan ja åkte tunnelbana, BLÅ LINJEN! så hemskt asså, bara massa läskigt folk, i framtiden blir det taxi dit! Men deras kemtvätt ädr är iaf jättebra o som ni vet…im Paris så mina kläder förtjänar nothing but the best Efter det så mötte jag upp min söta Paulina på stureplan (my hood liksom) och käkade en mysig middag och massa snack! Vi pratade verkligen i flera timmar idag om kärlek, bloggvärlden och ba livet i allmänhet, ja säger bara tur att vi satt själva på det fiket asså… sen efter det så drog vi till hornstull och solade lite! So fun! ett jäkla flängande idag men kul har det varit! nu ska jag kolla på OC o sussa så sött! vi hörs imorrn bebes!

Blev mobilkameran idag, jag vet fett B men ja hade ingen kamera me mej!
maaaaaaat!Baby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *