tandblekning is the shit!

Guuud så vita och fina mina tänder är! Love it! Sammy Dee is the man, var nere på hans klinik på Stureplan och blekte mina tänder och de blev verkligen supervita! Alla borde bleka sina tänder, även hemlösa o sånna andra som inte e lika mkt värda borde göra det för det är ju så himla fräscht med vita tänder! Och självklart går jag inte till ”folktandvården” och gör det där med alla vanliga människor utan det fick bli på Stureplan! Sammy Dee bleker ALLAS tänder, nåja alla som är nåt iaf Fick med att litet stick också som ser ut som ett läppstift som man lägger på tänderna tre gånger i veckan så att tänderna ALDRIG blir gula igen. LOVE IT!


Smile Stockholm ligger på Biblioteksgatan 29 och är SO PARIS STYLE! check it out bitches

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *