nervös? man ba jo tack

Kära läsare, jag är nervös. Och varför? För att jag börjar skolan imorrn. Jag kommer börja läsa på Stockholms universitet i en klass som heter S3C och SHIT va nervös jag är! Det är inte min första dag på skolan…jag gick i en annan klass förut men slutade där för att jag spelade in ett TV program som kommer börja sändas snart och det gjorde att jag fick börja senare (nu alltså) med en annan klass. Den nya klassen får jag träffa imorgon.

Jag är rädd, jag kommer börja i en klass där alla redan känner varandra liksom. Tänk om jag inte får några kompisar där? Eller nån att äta lunch med? vem ska jag hänga med…på mina raster? jag kommer vara själv. Asså jag har inte alls svårt att prata med nya människor o sånt men i en sån här situation känns det som att man ”tvingas” till det och det gillar jag inte…

tänk om jag….kommer vara utstött, själv i min klass? utan nån att va med…hur ska jag klara mig då? Jag kommer säkert klara mig liksom men särskilt kul kommer jag nog inte ha…ensam. Vill ba gömma mig just nu, gömma mig bakom min dator, mina videobloggar, ”Daniel Paris” och mina vänner. Men det går inte. I slutändan så kommer jag stå där. Ensam. Framför ett gäng främmande ansikten.

”chacha allesammans, det är jag som är den nya killen, wanna hang?”

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *