bokat och klart

Ok bitches, Im doing it! I nästa vecka ska min fina vän Ramak göra läppförstoring och då ska jag såklart följa med som stöd. Ska bli jättespännande även om jag tycker det är superläskigt med sånt där… Men bara att vänja sig, jag tänker nämligen oxå börjar fixa till det ena och det andra faktiskt… why not? Inte som att kostnaden är ett problem direkt Ung & Bortskämd som man är…

Den 8e nov har jag bokat in en konsultation på en av Sveriges absolut bästa kliniker för att undersöka möjligheten om jag kan spruta in Stylage i näsan och hur det kan bli. Ni vet, just like Kissie? så ballt!


bild tagen från Kissans blogg, snart är det min tur!

Nej men ärligt nu, jag har faktiskt alltid haft komplex för min näsa har sett några avsnitt av Ung & Bortskämd oxå och jag tycker verkligen inte om hur den ser ut i TV rutan! Så jag tänker faktiskt fixa den…På ett eller annat sätt. Vill jättegärna prova Stylage för då slipper man gå igenom en stor läskig operation utan kör bara några injektioner...däremot har jag hört att det gör ont. Som fan. Men det är det värt. För jag vill det här. Jag är inte nöjd och om man inte är nöjd och har resurser för att fixa nånting så ska man göra det. Samma som när jag bleker tänderna, går på ansiktsbehandling eller typ…klipper mig? Just fix it liksom, det är inte hela världen! Och jag vill det här. Tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *