det tar ett tag att komma igång

Idag har jag…inte gjort nåt. Så duktig är jag, och vet ni vad? Det är Paris style. Jag är Ung & Bortskämd bitches, I dont need to do anything, så ni andra kan ju springa/åka buss till jobbet medans jag chillar Lyssnat på ”Gubben i lådan” och chattat med Paow i Hong Kong, hon verkar ha det bra och har shoppat som en tok, still miss you baby girl!

Ikväll ska jag ut och festa, det är ju faktiskt lördag, tänker inte direkt sitta hemma liksom (man ba jag har ett liv) fast det blev lite väl mycket fest igår hihi. Ska hem till min bästa vän Sandra på knytkalas och sen ska vi ut, min kompis Jocke (känd från Kissies blogg) fyller år så han har typ hyrt ett ställe på Rådmansgatan som heter EGO och självklart ska vi dit och gratta honom, sen blir det vidare, förmodligen en snitslad bana mellan Lobby, Cafét och slutligen White room Känns skönt. Och det kommer inte bli nåt fyllekäk för min del ikväll, im on a diet bitch! So Paris style!

[X] Duscha
[X] Sola
[X] Välja kvällens outfit (men den får ni se seeeeen)
[X] Fika med familjen (japp jag är en duktig flicka)
[ ]Fixa mat till kvällens knytkalas (man ba what, I dont cook)
[X]Kamera (duuh)
[X]Alkolås till mobilen


VI KÖR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *