hemmafest times!

Hello bitches! Tog en liten sovmorgon idag (a) hoppas det är lungt…eller jag har faktiskt varit uppe ett tag men jag kunde inte hitta min kamera på typ aslänge! Brukar vara så när jag kommer hem full, slänger runt med mina grejer och däckar i sängen hihi så busigt men så länge men inte skadar nån så är det ju lungt!

Igår så drog jag på fest hemma hos min fina vän Nadja! sååå kul var det! Hon var ensam hemma i sitt enorma hus och busig som hon är så passade hon ju på att ha fest! Jättekul, i början var vi kanske 20 pers och alla var verkligen supertrevliga och sociala (Läs: jag var full) och sen så kom det typ asmycket människor som typ ingen kände men guuuuud så gulliga dem var! En tjej som jag pratade med berättade att hon hade gjort Stylage i näsan (ni vet, precis som jag ska göra) så självklart så typ pepprade jag henne med frågor och vi klickade verkligen! Så kul när sånt händer….

På morgonkvisten när folk började sega/dra så hoppade jag såklart in i en taxi och åkte hem, inte direkt så Paris style att ”slagga på soffan” liksom, inte som att jag är fattig och när jag beställde taxin sa hon i telefonen att hon kunde skicka en extra stor bil till mig om jag skrev om dem i min blogg sååå…Taxi Stockholm är bäst!

Nadja baby!

Man ba dont ask me what I´m doing hihi

Maria goes gangstaaaa!


Lite dricka oxåGod morgon förresten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *