cha cha bitches!

Snacka om att jag känner mig sliten efter min vilda helg, men men jag är van… Måste ju typ festa på helgerna, det är liksom mitt sätt att ”koppla av” kan man säga, efter en stressig vecka a princess like me just loves the nightlife och den här helgen så hann jag ju med att festa både fredag och lördag. Det märks idag, är verkligen tröttis! hihi men det berättar vi inte för nån, för nu är det dags att gå till skolan och vara en duktig tjej! Love it.

and btw bitches, visste ni att Cola light endast innehåller 1 kalori i jämförelse med vanlig Cola? Helt sick egentligen, man ba jag kommer aldrig dricka vanlig cola igen? Im a skinny bitch, lets keep it that way. Dessutom så är ju inne drinken i Hollywood ”Skinny bitch” och består av Cola Light och vodka. Kanske ska beställa det nästa gång man är ute på stureplan? Blir ju ganska stor skillnad från de vanliga drinkarna och skumpan liksom

Dagens facelook

guuud va jag babblar, sorry, nu ska jag ta bussen till skolan TTYL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *