angående kvällens avsnitt

Som ni säkert sätt så var det alltså Lorenzo som åkte ut idag. Och jag vettefan asså…får samma känsla ikväll när jag ser avsnittet på TV som jag fick när vi bodde tillsammans. Det är ändå lite märkligt att han fick lämna. 

Om jag tycker att det var rätt att Lorenzo åkte ut ikväll? Svaret är nej, det gör jag inte.Att han åkte utan att ens ha blivit nominerad först är löjligt.

Jag inser att jag kan ha varit lite hård mot Lorenzo i kvällens avsnitt, i det ni såg i ”synk” när jag sitter och pratar men jag tror faktiskt att han var riktigt trött på att vara i huset och att det är därför som hans humör plötsligt vände och han blev som en annan person. Jag tror även att JP bär lite ansvar i det för de var tajtast i huset och deras dåliga humör gick ut över varandra, de liksom påverkade varandra och båda var jävligt trötta på att vara i huset, precis som vi andra också var. Men missnöje yttrar sig på olika sätt. Jag till exempel vände mig mer inåt. Satt och lyssnade på musik för mig själv och typ var ganska mkt på mitt rum och sånt. För att jag pallade inte sitta och hänga med de andra när jag ändå var på grinigt humör. Andra valde att lacka på folk istället. Självklart lessnade jag som fan när jag insåg att det fanns en pakt i huset som skulle få oss andra att se dumma ut, vem FAN skulle inte ha gjort det? Och istället för att sitta och tissla och tassla och snacka skit i rummen så bestämde jag mig att berätta så att även våra föräldrar fick se vad det var som försegick. Att stå och slicka röv framför folk och snacka skit om dem bakom deras ryggar har aldrig varit min grej tyvärr. Jag är hellre ärlig mot dem och jag var inte med i Ung & Bortskämd för att spela spel.

En annan grej är att min mamma och Silvia (Lorenzos mamma) skulle vara osams vilket absolut inte är sant. Självklart så argumenterade de i programmet, precis som vi deltagare gjorde med varandra. Men mamma tycker om Silvia och det gör jag med. Hon är faktiskt den av föräldrarna från huset som jag har mest kontakt med idag och jag tycker hon var sjukt grym både i programmet och i TV debatten med Gomorron Sverige. Tycker det är synd att hon inte sitter i ”juryn” i Ung & Bortskämd efter kvällens avsnitt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *