dum av dig

cha cha bloggen! Hoppas allt är bra. Det är det även med mig, vad annars liksom? Life is wonderful och även i 13 minus så ler jag! Cant stop my shine bitches.

Vad har jag gjort idag? Dagen började med att jag fick en enorm eltandborste från Philips som jag spenderade exakt HELA morgonen med att fixa med, min första eltandborste så det är klart att det blir lite pill…men den ska laddas i 24 timmar innan jag kan använda den, återkommer med recension! Pratat med Vakna med the Voice hela morgonen också, de vill ha mig som gäst så på torsdag ska jag dit och hänga lite med dem! Så jäkla kul det ska bli!

Efter det så åkte jag hem till min mammas kollega och pratade med hennes dotter om att man inte ska skolka, så ja Frida gå till skolan! Det är viktigt med plugget och du går bara i åttan! Fixade henne lite inför skolan oxå, hoppas du tycker att du blev fashion  Sedan blev det en snabb vända på stan, hittade inget särskilt men drack en stor chai latte. Mumma Nu ska jag svara på lite mail och sen ska jag gå förbi Kate på salogen och fixa håret och sen blir det nog mysmiddag med nån kompis på stan. Men den måste vara ofärgad så att mina tänder inte färgas! Wtf liksom? Nån som vill äta okryddad kyckling liksom? So not fashion….but of course its worth it

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *