tänd ett ljus och låt det brinna

Jag älskar att tända ljus! Särskilt på vintern när det är så mörkt och trist ute, då är det verkligen so Paris style att tända lite ljus och mysa framför Top Model liksom…just love it! Idag gick jag förbi en kyrka i stan och gick in där och checka läget som jag gör ibland! Jag är absolut inte kristen, är ateist så jag tror inte på gud men tycker det är skönt att gå in i kyrkan ibland och ta en liten stund för mig själv. Man får göra det även om man inte tror på gud! Passade på att köpa lite ljus när jag ändå var där. Visste ni att svenska kyrkan har soppkök några gånger i veckan där de ger mat till hemlösa? Bra va? Och varje dag står deras volontärer ute på plattan i Stockholm och ger ut mat till hemlösa som de får skänkta. Tycker det är asgrymt av dem och de får inte sådär jättemycket pengar av staten…så när man köper ljus hos kyrkan så går alla pengar till deras verksamheter, för dem behöver pengarna så de kan ta hand om folk. Och jag behöver ljus! its a win win bitches!

 Nu blire mys i stugan hemma hos Paris!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *