tandblekning hos eva hultén

Jag var ju och blekte tänderna igår. Jag har insett en sak. Om man gör nånting ska man fan göra det med klass och god kvalitet lönar sig alltid i längden. Som till exempel denna tandblekning som jag gjorde hos Eva Hultén på hennes klinik på Stureplan 6. Eva är en legitimerad tandläkare och vi hade först ett långt samtal om själv blekningsprocessen och hon undersökte mina tänder, slipade lite och fixade innan hon ens tänkte lägga på blekningen. Hela processen tog två timmar och mina tänder är otroligt mycket vitare nu och det bästa är att det kommer hålla i minst ett år! Är helt sanslöst nöjd. Det kostar lite mer än vanlig blekning men samtidigt så är Evas klinik en av Stockholms finaste och absolut bästa på det dem gör. Jag som har tandläkarskräck var inte det minsta rädd en enda gång! Love it, Eva är min nya tandläkare. Take it from me: Kvalitet lönar sig i längden!


Checka klinikens hemsida HÄR, där kan ni se allt om priser och sånt och bilder på alla kändisar som går och bleker sina tänder hos Eva! Så grymt!


Jag och Eva! Snacka om att jag är en nöjd kund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *