EN BRA BLOGG HAR MYCKET BILDER


Dagen började med att jag mötte upp bloggvärldens största kärlekspar…

Så kul att äntligen få träffa min älskade Paow bäbis! Hon grattade mig till vinsten och sa att hon var stolt över mig! Fatta hur glad jag blev då! Kul att hon fick träffa Ellinor oxå, jag har ju berättat en hel del om henne så min Paow var nog nyfiken


Efter lunchen med Hugo och Paow drog vi hem till mig där vi hade finbesök av Tim-Joel och hans mamma Maria! Så mysigt var det och tiden bara flög iväg!


Tim-Joel hade solat dagen till ära…
Jag är blek.


Nu sitter jag och min Elli och myser på mitt rum, ska kolla på film och tagga till för imorrn är det SHOPPING som gäller för hela slanten! <3 GONATT min älskingar!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *