”mellandags människorna”

Omg bitches the city has gone wild today! överallt ser vi kära mellandags människor på jakt efter de SENASTE FYNDEN TILL DE BÄSTA PRISERNA! My god, tur att jag har Arvika-Ellinor med mig, hon e ju som en galen rea shopper hon med! haha men det är najs, nu sitter vi på ett cafe på Drottninggatan och dricker smoothies och myser.

Jag känner mig verkligen som världens gladaste, att jag är ute på shoppingtur med Tim-Joel och Ellinor gör mig så himla glad! Och alla gullungar som knäppt bilder med oss är ju bara sååå söta! Om ni vill vara med i bloggen så kan ni maila mig bilderna på danielafshinnejad@hotmaill.com så lägger jag upp dem, glöm inte att skriva om ni har bloggar så jag kan länka


hörs snart! PUSS


Fjortis mössan är inget för mig…

Teejay <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *