stressa……så man kan festa!

Hemma efter en lååång dag på stan med min älsklingar Ellinor och Tim-Joel och shit vilken najs dag vi har haft! Har shoppat en del men det får ni se imorrn och så har vi gått runt i seriöst VARENDA butik och avslutade med en sushi middag tillsammans <3 Känns seriöst som att jag umgåtts med mina syskon hela dagen typ, så sjukt hur mycket vi har delat ihop! Kul att så många kom fram och sa hej oxå, we love you bitches! <3

Nu är jag och Ellinor hemma hos mig, Ellinor springer runt i trosor och jag sitter här och bloggar till min älsklingar! Ikväll fyller en kompis till mig år så hon har en drink på SOAP bar så vi ska fixa oss och dra dit! Ska bli superkul och det är ju onsdag så man får festa till det The life of Daniel Paris is hard, I shop until I party liksom, fashion

Har fått ett paket oxå! Love it! Vad som gömmer sig där i får ni se imorrn! Spännande grejer bitches! ålala

We´re hot and we know it!
My looooove <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *