stackars min unga bortskämda vän Dp! :(

Hellu BITCHES Ellinor här

Daniel Paris typ ligger & skriker åt mig att jag måste blogga åt honom för att han själv ligger helt död i sin typ situationstockholms säng , Men fan blogga själv din jävla fitta är du ung & bortskämd eller?! HEHEHE människan påminner om en hemlös person wtf & detta ska vara det glamorösa livet alla vill åt? kan lova att detta ser inte ett dugg FASHION ut , Visste ni att eran gulliga lilla Daniel spyr som en kossa när han är full?! Hahaha

Igår så  förkrökade vi hos daniels jätte snygga vänninna Sandra & minst lika awesoma kompis Ankan

drack moserande vin eller som 14is daniel skulle sagt (skumpa) xD

efter det bar det av emot SOAP ofc i en stor taxi Vi hade riktigt kul tack alla säger jag bara som gjorde kvällen så grym 😀

Men nu så ah ska jag försöka släpa med denna grottmänniska in till stan ett rätt så svårt projekt kan jag lova er för han tycker så synd om sig själv nu att det är pinsamt att andras samma luft som honom xD

Tvivlar på att det kommer vara någon som ens kommer komma fram till oss idag ni ska liksom se hur Mr 2coolforschool ser ut nu . Cha Cha // Ellinor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *