facebook dating!

Haha fyfan va roligt! Fick ett mail från en kille som är student (nudlar…) som har skapat en facebook app och undrade om jag ville testa och guuud ja dör av skratt!

Alla vet ju liksom att Facebook har spårat ur och att man inte längre ”bara har sina kompisar” på den liksom. People are hooking up, moving in and having babies bitches! And they met on facebook…its kind of cool. Man typ ”frågar ut” sin facebook vän på en date utan risk för att bli dissad för det är bara om den personen vill gå på date som man får svar! Eller liksom de måste också ”requesta” en date med dig för att ens se att du requestat dem! Fashion, so even geeks can date now!

 

Om inte annat så är det en rolig grej, I had fun! Check it out HERE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *