torsdag! :D

We love this day! satt fast i taxin hur länge som helst och blev på grund av nån sosse strejk försenad till The Voice, so not fashion, jag HATAR folk som är sena och är aldrig sen…väldigt intressant alltså. Men det var ju liksom utanför min kontroll, promise times! Hursom så hade jag riktigt kul på The Voice som varje gång jag är där! Martin Björn var dessutom supertrevlig! Går så mycket snack om att Paul Haukka fick sparken och bla bla och det är såklart inte sant! Han jobbar ju bara för en annan radiokanal nu och satt några meter bort från The Voice studion so all is well!

 

…Nu ska jag iväg och fika lite, behöver verkligen en soya latte typ nu liksom! Soya latte är typ min favvogrej…för liksom…man känner sig so Hollywood style! Efter det ska jag faktiskt hem till en producent för ett möte om en TV-grej…haha hem till en producent, låter som att jag ligger mig till TV gig men det gör jag såklart inte, hon jobbar tydligen hemifrån och hennes boning ligger på östermalm så det passar mig bra, gillar ju schtek liksom  Hoppas ni alla får en fin eftermiddag bitches! TTYL

 

Avslutar med klipp på min medverkan i The Voice imorse, I know you love me bitches

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *