cha cha bloggis!

oh my gosh! Man ba helloooo! Its been forever since we spoke, haha inte! Var så himla stressad imorse att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen liksom! Hann inte ta min långa dusch med inpackning/kroppsscrub och ansiktsmask så det fick bli en ”express variant” och bara köra vanligt shampo och balsam…thank god its expensive! Använder balsam från Matrix, samma som ni kan vinna i den där tävlingen jag har här på bloggen som ni oxå kan vinna!

Idag känner jag mig verkligen som business baribie som springer från möte till möte and I just love it! Får ju berätta allt om mina framtida projekt snart and I just love it! Hänger lite på stan nu och ska snart möta upp Sandra och ta en fika! so fun!

Hittade två ”backstage bilder” från när jag var med i The Voice på min kamera! haha, härligt gäng det där! Ska vara med nästa torsdag också…dagen efter Finest Awards…hur nu det ska gå! hehe


Porriga Martin
Roliga Jacob!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *