daniel paris shoppar ;)

Bitches, you all know I just love to shop! Det är som min religofion liksom…och som min träning! jag springer ju runt i butiker hela dagarna och bränner massa fett liksom, så då kan ni inte bli arga på mig när jag shoppar, typ som när jag köpte min Burberry jacka (igår) för ca 4000 kronor som jag bara älskar, jag sprang ju runt som en galning hela dagen tills jag köpte den…lika billig som ett gymkort var den också

Jag tänkte visa upp lite som jag hade tänkt shoppa nu under den senaste månaden så ni också kan få se! Just love it. Here it goes bitches!


Skal till min Iphone 4 med äkta Swarowski bling bling So fashion och den hottar verkligen upp min lilla iphone, har massa skal till den så att den kan byta sin outfit lika ofta som jag byter min outfit! Rätt ska vara rätt liksom, dessutom är min Iphone precis som mitt barn så då ska den behandlas så!


Träningsbag! Det är ju viktigt att ha en fin väska att dra med till träningen, att träna i mjukisbyxor och en stor t-shirt gör man ju typ bara i förorten liksom. hihi skoja! nej men ärligt nu, en stor och rymlig träningsbag behöver jag definitivt!

En rosa onepiece! Och såklart ska jag ha en randig, som ni vet att jag älskar Dessutom måste den vara rosa för rosa är den finaste färgen på denna jord liksom! Och en mjukisdress är ju bara so Paris style, det vet ni!


Ett par Converse! I den bästa färgen som finns Converse är verkligen den bästa skon ever, det coolaste jag vet är är när killar har kavaj och Converse eller om tjejer har det med en klänning! Faktiskt så tycker jag att det är riktigt ballt även om det skriker lite ”södermalm” om det…och jag gillar ju egentligen bara Östermalm liksom! Men ibland gör man undantag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *