du är min idol

…Är man med i TV är man en förebild för många, så är det bara. Det får alla som är med i TV erfara när det kommer fram kids och ba ”du är min idol!”. Det är klart att jag kan tycka att det är superroligt när folk gör det men det påminner mig samtidigt om hur viktigt det är att man beter sig på ett bra sätt och vara en person som man vill att folk faktiskt ska se upp till liksom…och det läskiga är att det inte finns så många bra förebilder för folk att se upp till idag tycker jag. Antingen så ligger dem i TV, eller super massa eller har alla möjliga problem, är det nåt att se upp till? Nej usch det tycker jag inte. Unga tjejer är särskilt utsatta, för det är oftast dem som hittar förebilder i folk de ser på TV!

Ta till exempel tjejer som t.ex Natacha Peyre som säkert är hur gullig som helst… Jag har bara hört bra om henne och att hon är snäll och så…men jag tror inte att hon mår så jättebra för att vara ärlig. Dessa tjejer är smala, blonda, har stora läppar och stora bröst. De ser ut…precis som unga tjejer tänker sig att killar vill att tjejer ska se ut. Jag undrar om de är särskilt lyckliga. Alla har träffat sånna tjejer nån gång, på events, fester men även i vardagen…Jag kanske inbillar mig lite men de känns inte så himla…lyckliga? När såg du senast en sån tjej sitta i ett seriöst TV-program som t.ex Debatt och likande? Aldrig. De sätter sig i bimbo facket och sen är det bra. De nöjer sig med att vika ut sig och säga korkade saker i TV och för vad egentligen? Jag tycker det är synd att det ska vara så men märker mer och mer att det är sant. Jag brukade själv se upp till folk jag såg på TV men inser nu när jag själv varit med på TV att det inte så många som är värda att se upp till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *