fika times!

Så himla skönt att komma hem efter en låååååång dag på stan! Busat och haft mig Ätit två sallader på hela dagen (kommer bli tjock hihi), åå satt precis och kollade på min ”att shoppa” lista and I just love it! Man blir ju så himla glad av allt som är rosa liksom….rosa som jag Tittade efter lite kläder till Finest Awards och hittade ett par skor som bara var to DIE for…ska nog gå förbi PUB-huset i veckan och köpa dem…måste klippa mig också, Måste vara snygg och cool!

Temat är ”gala” så jag antar att alla tjejer kommer ha klänningar och alla killar kommer ha smoking…men Daniel Paris gör ju lite som Daniel Paris vill och min outfit kommer inte vara de andras lik Believe me bitches!

Nu ska jag lägga ansiktsmask och sedan ska jag sova så sött som den prinsessa jag är! hörs imorrn bitches <3

Avslutar med två bilder från fikat idag

Aloe Vera juice…gott!


Mina fina vän Sandy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *