ska på event ikväll!

Älskar ju events, det vet ni! Men jag går faktiskt inte på vadsomhelst längre. Däremot älskar jag events som är riktigt välgjorda och bra! Idag ska jag på ett event på Oxid på birger Jarlsgatan där en tjej som heter Jessica ställer ut sina konstverk! coolt va? konst på Östermalm liksom

Har tittat lite på hennes konst och de är riktigt coola, påminner om Carolina Gynning så det är ju riktigt najs! Lär bli lite dricka och mys…och en goodiebag såklart haha. Efter det har en kompis till mig maskeradfest som jag kanske ska gå på…men jag känner mig lite hängig så jag vet inte om jag kommer orka med det. Sist jag festade när jag var sjuk fick jag ju det där himla halsproblemet…and euw it really hurt liksom!

Får se hur det blir, är så taggad för eventet! Fuuun!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *