svar på tal

 

Sofie
2011-01-29, 16:47

Gäst

Sedan Ung & Bortskämd gick på tv har jag verkligen gillat dig och tyckt att du har varit skön, dessutom har du kommit med lite vettiga saker i din blogg som jag uppskattat. Sedan lyssnade jag på när du var med i The Voice (klippen som ligger uppe på falsk sanning) och snälla snäll snälla säg att du bara spelar och inte alls menar det du säger!!??!?! För om du nu menar det du står och säger i radion, radio som ska nås ut till otroligt många människor, så är du verkligen helt jävla dum i huvudet. Du könsdiskriminerar, snackar skit om folk på grund av deras politiska åsikt som du inte har en jävla aning om och du framstår som en sjukligt dålig förebild. Det var inte ens underhållande att lyssna på, jag blev bara så jävla arg. Förövrigt är jag själv höger. Så du slipper tänka ”jälva sosse” efter att ha läst detta.

Jag har fått en del sånna här kommentarer ända sen jag började på The Voice och jag måste ändå säga att jag är lite besviken..Om man tror att jag är seriös när jag är med där är man verkligen ute och cyklar, självklart är det på skoj. Jag låter inte ens sådär IRL. Jag säger sådär för att skapa rabalder, vara rolig och för att folk ska bli intresserade och ja – för att folk ska fortsätta kolla/lyssna på programmet. Det är så det funkar. Det är på samma sätt Josefin, Martin och Jacob jobbar, även dem drar sina personligheter till sin spets när de sitter i radio. Det är meningen. Om vi bara skulle stå där och prata om vädret skulle inte en enda person kolla. Jag har absolut ingenting emot ”sossar”, den som tror det tror fel… Min humor funkar så, på samma sätt som jag satt i TV under Ung & Bortskämd och sa att det enda jag visste om krokodiler var att de blev fina handväskor liksom…h u m o r.

 

Kom igen nu hörrni, nog fattar ni att jag driver, så bra skådis är jag fan inte!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *