god morgon mina älsklingar!

Er Daniel Paris ligger här hemma hos Paowi som ligger och halvsover och bloggar lite, hade verkligen en toppenkväll igår som började med lite bubbel på ett event på Östermalm och slutade med att jag hade på mig en sopsäck knuten runt mig och gick på fest som ”uteliggare”….En helt vanlig lördag med andra ord hehe. Nej men eventet var verkligen superbra, Jessica ställde ut sin konst och minglade runt och var verkligen så himla gullig! Fick dessutom en massiv goodiebag som jag visar upp senare!

Efter det så rörde vi oss hem till Fridah för att hänga lite och sen så skulle jag egentligen vidare på en annan grej men det slutade alltså med att jag tog på mig en sopsäck och gick på fest hos Fridahs granne Hannes, haha ni vet den där känslan när man är de enda som är utklädda på en fest? Lite så kände vi oss…men det bjuder vi på! Sen så ringde Nyheter24 Pascal och vi drog på fest hos hans polare…vid 8 på morgonen gled jag och min lilla Pöw in i en taxi och kraschlandade i hennes lägga på söder! And oh my gosh vad trött jag är! Men gud så kul det var!

hahah ibland är det så roligt att se hur man ser ut med röda ögon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *