rock n roll!

Heej bloggis! Hoppas ni sovit gott (?), jag är vaken efter min kväll som rockare! uuh! Gud, det tar verkligen på krafterna att vara en rockstar! Hade sjukt kul igår, roligt att få ta ut svängarna och bara göra något roligt ibland utan att det behöver vara så ”seriöst” liksom. Stort tack till alla som kom och jag tycker alla som uppträdde var så sjukt duktiga! Och Peters smink blev bäst av allas….för det var jag som fixa hehe. Blev lite Ung & Bortskämd reunion för min del också då både Paulina och Jean-Pierre från programmet kom och mingla, kul! yäääy!

...Däremot var det första gången som jag sprungit runt i en Jeansväst oh ruffsigt hår på Cafe Opera and well…there is a first time for everything bitches!

Some pics!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *