sitter i juryn på nyheter24 ;)

Cha cha bitches! Kul att så många vill vara med och tävla om tandblekningen, fortsätt tävla its not too late! Ska börja med fler tävlingar här på bloggen, det är kul att ge bort grejer som gör folk glada! Anyways…

I have big news! Ni vet det är ju melodifestivalen och då ska Nyheter24 ha en ”expertpanel” som består av bland andra Bert Karlsson, Fredrick Federley och….mig, Daniel Paris! Jag kommer alltså tycka till om bidragen och artisterna and I am just so excited! Its gonna be superfun! Jag kommer såklart att länka till artiklarna när de läggs upp på nyheter24s hemsida så ni kan se vad jag tycker och tänker om allt liksom! Melodifestivalen är ju bara så fashion and so Paris style! yääy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *