cha cha bloggen!

Daniel Paris här, live från Norpan bitches! Ligger och drar mig lite med mina girls, gud så kul vi hade igår i Norrköping! Var först hemma hos min vän och hade en liten förfest och lyssnade på musik och sen så blev det taxi till ett ställe som heter Puls som var riktigt bra och fullsmockat! Träffade på hur många läsare som helst där ute och guuud så himla gulliga ni är bitches! Att jag har världens bästa läsare vet jag redan men det var verkligen helt sjukt hur söta ni var igår ju! Tack så hemskt mycket hörrni!

haha kvällens höjdpunkt var nog när jag ska hänga in min jacka i garderoben och killen ba ”20 kronor tack…samma kronor som i Stockholm” haha jag dog! Det var faktiskt en hel del som fastnade för det där valuta skämtet märkte jag igår…och ja, det var ett skämt – I know you love it bitches! ;)

Det finns inga persienner i Norrköping, mina vänner löste det på bästa sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *