räkmacka är fan det värsta jag vet…

All right bitches – som ni vet så sitter jag ju i Nyheter24s panel om Melodifestivalen och om det är nånting jag verkligen gillar så är det just Melodifestivalen. Massa talangfulla artister som sjunger och dansar och verkligen ger sitt allt. Jag brukar tycka att de är riktiga ”super människor”. De står där, framför en fullsatt arena och miljontals tittare och verkligen gör allt! Jag beundrar dem!

Men om det är något jag har riktigt svårt för så är det folk som åker räkmacka på andra eller på sitt eget kändisskap eller forna karriär. När Sara Lumholdt uppträde förra veckan med sin låt ”Enemy” (som jag faktiskt tycker är bra) så tycker jag att det gick bra för henne, hon hade en cool show, bra låt och fina kläder. Synd att hon kom så långt ner i placeringen tänkte jag…Märkligt

För er som inte vet så var Sara Lumholdt med i supergruppen A-teens som såljde miljontals skivor och turnerade världen runt och det är ju rätt märkligt att Sara Lumholdt som inte gjort musik på flera år skulle uppträda i Melodifestivalen och när jag såg deltagarlistan med hennes namn på förväntade jag mig något stort eftersom att hon var så duktig i A-teens. Igår läcktes en ljudfil där Sara Lumholdt sjunger sin låt ”enemy” utan några back up singers eller något och resultatet var….inte så bra.

Tusentals människor skickar in bidrag till Melodifestivalen varje år, många drömmer om det sen de var små, skriver egna låtar, satsar pengar och tid och dedikerar hela sitt hjärta åt att få en chans att någon gång få uppträda i Melodifestivalen. Man har flera ”castings” där bidrag elimineras varje gång och ÄNDÅ väljer man Sara Lumholdt som efter gårdagens ”läcka” bevisat för hela Sverige att hon inte kan sjunga. Hon är säkert jättesnäll och så men jag tycker det är fel att hon fick ta en plats i tävlingen som kunde gått till någon som förtjänade det mer…Being unfair is so not Paris style!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *