”Daniel paris är en blåst blondin”

Fick ett tips från en bloggläsare om att det snackades en del om mig imorse i NRJ morgon med Knappen och Hakim, jag älskar ju faktiskt morgon radio och lyssnar på Vakna med The Voice typ varje morgon och då missar man ju det andra programmet men lyssnade på det nu i efterhand.

Jag var ju en av deltagarna i Big Brothers pressdygn och med oss hade vi en tjej som heter Natta som är praktikant på NRJ och idag summerade hon händelserna i huset och tja…i princip så kallade morgon gänget mig för en blåst blondin och sa att jag var flamsig, fnissig och att jag inte kan laga mat… vad säger jag till det? Its true bitches! Sån är jag…och jag kunde inte laga pasta…but whatever, I wasnt there to cook liksom! I´ve said it once and I´ll say it again – Im a Barbie girl in Paris Hiltons world! Pink Power!


Jag och Natta, supergullig tjej faktiskt, vi connectade direkt i huset. Får ta och gästa NRJ morgon igen snart och visa morgon ligan vad Barbie kan göra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *