ska på inspelning idag :)

Business Barbie is back in Stockholm bitches! Och för att fira har jag bokat in möten md diverse produktionsbolag och sådant hela veckan, kul Är sugen på att kanske göra lite mer media saker i framtiden, men vi får se jag tackar ju nej till det mesta – Är man inte intresserad av trash TV så är man inte, inget fel att inte vilja dra sin image i smutsen genom att skämma ut sig i TV liksom Nej usch och fy, då får det hellre vara känner jag! Hoppar ju bara på seriösa projekt: Ung & Bortskämd, The Voice, Posh24 et.c et.c… Men har bokat in lite möten iallafall så vi får se, gillar möten – gillar att vara Business Barbie liksom! Mer om det senare. Fashion.

Idag har jag inspelning med Posh24, jobbar ju för dem nu. So fun! Har fått mycket positiv respons på min medverkan i deras show så det är ju so fun, keep it coming bitches! Me love it!


Me right now – natural times! Ska åka och fixa håret innan inspelningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *