åh jag blir så jäkla less…

Vet ni vad jag kom på idag? Its hard to be young…och då menar jag inte young som jag utan jag menar really young. Typ ni som är 12-15 år…det kan nog inte alltid vara helt lätt.

Vet ni vad jag är riktigt trött på? All reklam som vi ständigt BOMBARDERAS med idag…och det värsta? Reklamen vi blir matade med är alltid så himla perfekt, den visar perfekta människor som säljer någonting. Men vet ni? Dessa människor är inte perfekta, de ser inte ens ut sådär. De photoshoppas tills man inte ens kan känna igen dem och sen trycks dem upp på stora affischer som vi matas med. Det har gått långt, så långt – FÖR långt! Det har gått så långt att vi har skapat en generation som hela tiden vill förstora/förminska/operera/fettsuga för att passa in i vad samhället ser som vackert!

Vi mobbar varandra för våra brister för att vi fått en bild uppsatt i våra huvuden av reklambilder på vackra människor som är skapade i en DATOR, inte i det verkliga livet. Jag är trött på det…Ingen är perfekt och INGEN ser ut som dagens modeller/reklambilder…Jag längtar efter en dag när vi får se vanliga människor göra reklam för saker – Dagens reklam är inte fashion nånstans…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *