im heeeeeeere!!!

Cha cha bitches!

So sorry att jag inte bloggade innan jag var med på VAKNA imorse men mitt internet dog! Satt i taxin och skulle koppla upp mig så stod det att det inte gick! Jag blev loca liksom! Så jag satt och småpratade med min taxichaufför istället, sjukt trevlig!

Sen så satt jag utanför 3 butiken på Stureplan i cirka 1 timme och väntade på att de skulle öppna…so fashion and so Paris style! Verkligen…haha! Men nu funkar mitt internet, de har världens bästa tekniska support som hjälper mig VARJE gång – love em

Så er Daniel Paris lever bitches – jag lever! Hade sååå kul på The Voice som alltid, förstår inte varför jag alltid känner mig så himla lycklig när jag lämnar den där studion med tanke på att jag är så sjuukt morgontrött i vanliga fall Det måste ligga nåt magiskt över The Voice helt enkelt Nu ska jag springa runt här i vårsolen och shoppa lite, sen blir det klippning hos Kate! Hörs snart bitches!


Har min nya väska idag, my new baby!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *