gillar jag eller inte?

Som ni vet så har jag en väldigt bestämd åsikt när det gäller fashion. always have and always will. I know what I love and I know what I freakin hate! Så är det bara liksom. Men det finns en trend jag verkligen inte vet om jag gillar eller inte – vita jeans. Jag kan tycka att det är rätt snyggt på vissa och fasansfullt fult på andra. Jag har självklart ett par vita jeans jag själv som jag tyvärr ALDRIG använt, I just dont know if they are fashion or not!

Om jag nu skulle ha dessa vita jeans, vad skulle jag ha dem till liksom? Jag minns att Tim-Joel brukade ha sina vita jeans i ung & bortskämd huset och att de satt superfint på honom, han brukade matcha dem med typ en vit tischa med tryck på och det såg asfräscht ut! Men så är han ju liksom smal och brun….klart han passar i vitt! Oh I just dont know bitches! For once in fashion I just dont know!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *