jag har typ två appar…

Iphone this, Iphone that – alla hetsar så mkt kring Iphone! och ärligt talat så har jag aldrig riktigt förstått grejen, självklart gillar jag min Iphone och tycker den är fashion men det är mest för att den har en fin design och för att man kan dress it up like a little barbie doll med massa skal och sånt – big like bitches!

Folk pratar om att de inte ”kan leva” utan sin iphone och jag fattar inte. The only thing I cant live without is Paris Hilton bitches, not some phone! Så finns det ju tydligen en miljon olika appar som ska förenkla livet och vara sååå kul att ladda ner till sin lilla lur. Jag har liksom kompisar som typ inte kan sova på natten för att de hellre sitter uppe och laddar ner sånt! Men vad ska man med sånt till liksom? och hur ska man veta vilka appar som är bra liksom? Jag har typ två stycken….så mobbad haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *