älskar sthlm

OH my gosh vilken underbar dag med min kära Paulina! Vi har haft det sååå bra från början till slut, varit på inspelning med Ana Gina med fina Dessie och sen tog vi en  på lååååång vända på Stureplan och shoppade! Käkade middag på Sturehof också för att fira att det gick så bra idag, älskar verkligen Ana Gina gänget!

Paulina har fått mig att gilla ostron också så himla gott men slemmigt haha! Men det är speciellt, ska börja äta det minst en gång i veckan, unna mig liksom Dessutom är skaldjur bra för hälsan! Nu sitter vi och chillar på ett fik och snackar skit, vi har gått så mkt att vi har ont i fötterna. Paulina har långklänning och jag har skjorts – förvirrade duon liksom!

Visar upp all shopping när jag kommer hem! cant wait <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *