sånt här gör mig så himla glad :)

  • Linnea!
    2011-04-26, 18:37

    Gäst

    Hej jag ville bara säga attt du är helt underbar. Jag gillar dej super mkt. jag hr följt din blogg en vecka och jag är helt fast du är bara grym. Allt du skriver är sant och jag kan bara inte slita mig från din blogg. Jag hittade till din bogg av en ren slump, jag skrev fel på googels sök ruta, och då kom din blogg upp. Jag hade inte änns hört talas om din blogg. Jag kommer från lilla Luleå uppe i norrland Ville bara säga att du får mig på bättre humör när jag läser och de du skriver räker för mig. jag här helt kär i din personlighet!

Jag läser faktiskt alla kommentarer och mail jag får och försöker svara på alla så mycket jag bara kan, så fortsätt kommentera because I just love it! Fick den här fina kommentaren från en tjej som heter Linnea idag och guuud så himla glad jag blev, tack så jättemycket! Lite roligt också att hon hittade till min blogg genom att skriva fel på google haha I guess we are meant to be liksom!

tack för din fina kommentar iaf, den gjorde min kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *