det är kul med dikter

Jag tror att poet är min nya grej Okej jag vet att jag inte är sådär ”djup” som de flesta poeter är och har mustach och second hand kläder och gillar rödvin och sånt men asså en vanlig poet, ungdomlig poet tycker jag att jag är Jag gillar att skriva och dikta och det är kul med dikter faktiskt! Har faktiskt kört dikter hela två gånger i Vakna med The Voice och sen så…känner jag bara att det är min grej! Dikter är sjukt roligt. Fick en dikt i mitt kommentarsfält idag från Edita och kände mig inspirerad till att hålla ännu en dikt imorrn! so Paris style! Här är hennes fina dikt till mig:

Kära Daniel, du den fina
Vi älskar dig, läsarna dina
Din personlighet, den vi faller för
Fortsätt att blogga, sluta inte med det du gör
Daniel Paris är så sjukt underbar, varje dag jag hör
Denna dikt, skriver jag med hjärta
Daniel, du är lika gullig som en liten ärta
Ha ett fint liv i fortsättningen
Kramar från den lilla Diktskrivaren ! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *