gick såååå bra :)

Åh gud så bra det gick idag! Min torsdag är liksom gjord efter att jag varit med i Vakna, så sant! Och tack så hemskt mycket för alla era fina kommentarer och mail, gosh så himla glad ni gör mig!

Idag fortsatte jag berätta om mitt sociala experiment om att skapa en könsneutral debatt om ideal och jag kommer göra allt jag kan för att slå sönder de skeva ideal som finns för unga tjejer idag. Enough is enough, Im gonna do it! Och VAKNA gänget tyckte att det var en superbra idé, snacka om att jag blev glad! Josefin lät helt chockad och ba ”Paris, det här var ju smart”, gud det var nästan svårt att hålla mig för skratt då! Jag gillar verkligen den här idén, snart ska jag göra mitt nästa experiment mot en ny kille! So fun!

Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag sola på Djurgården! eller ”sola”, det är ju inte så supervarmt men ändå, sunshine!


Två bilder från imorse, the boys of Vakna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *