listen up uppsala

Imorrn kommer er Daniel Paris till kära Uppsala för att fira Valborg! Ska bli så jäkla roligt, verkligen Kommer dit tiiidigt på morgonen och kommer typ bosätta mig på en filt i en park och mysa och hänga med mina vänner, kanske ta ett glas vin eller så och bara njuta av solen!

Men som ni vet så är jag en typisk stockholms tjej och har faktiskt inte planerat in så mycket av min uppsala tid, så jag tänkte kolla och se om jag har några läsare i uppsala som ska göra något speciellt, skulle vara kul att kanske mötas upp eller nåt? Jag och min kära vän Marie är nämligen mobbade med tanke på att de flesta av våra vänner ska ut på krogen och vi är inte så suuugna på det! Gillar ju bara Stureplan!

Hemmafest, parkhäng? Jag och mina vänner är öppna för förslag, hör av er till mig på mailen: danielafshinnejad@hotmail.com

ps. om du är kille och har håret bakåt är du särskilt uppskattad! E-mail me bitches! och glöm inte att langa mobilnummer. PUSS!


Jag och Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *