mitt sociala experiment :)

Tjejer har för alltid tampats med galna ideal som läppförstoringar, långt hår, perfekt hy och supersmal kropp och såå många tjejer idag mår dåligt!

Jag är trött på det så nu har jag startat med ett experiment som går ut på att killar ska få känna på samma ideal hets som tjejer känner på och att de ska få testa på vissa av de grejer som tjejer går igenom, kanske kan vi då släppa den besatthet av de galna ideal som finns! Jag började med det mest ”vanliga” skönhetsingreppet bland tjejer idag – läppförstoring. Min fina vän Martin fick bli min försökskanin. Stackarna var sååå rädd när vi var på kliniken men tror nog han trivs rätt bra med sina pussiga läppar idag!

Härnäst ska jag epilera en kille! Och ni kommer nog bli förvånade när ni ser vem jag valt


Martin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *