storhetsvansinne.

Jag blir så himla irriterad, har velat säga det här till er ett bra tag nu men bara inte gjort det. Men nu kör vi! Detta inlägg har absolut ingenting att göra med inspelningen av Ana Gina show med Paow och Dessie, det gick skitbra och vi hade superkul! Det är en slump att jag skriver det här inlägget så kort efter just den inspelningen.

Det finns en myt om att det är ”inne” att vara en bitch, både i den här braschen men även i det ”vanliga livet” och jag är så jäkla trött på det. Jag är trött på att det finns folk som är uppe och svävar och behöver tas ner på denna jord. Det är många som frågar mig varför jag inte ställer mer krav när jag är på en inspelning eller gör en intervju.

Som för en inspelning jag hade för inte så länge sedan (inte Ana gina show). Med världens trevligaste kille som frågade mig om jag inte kunde vara så snäll och skicka in min ”krav lista” innan ett visst datum. Krav lista? Say what? Varför skulle jag ha en lista på massa grejer jag skulle ha för en inspelning som bara är ett par timmar lång? Att hålla på sådär är inte min grej och jag är rent ut sagt chockad över att folk håller och beter sig så.

Jag har varit med om att människor (crew) sagt att de är ”chockade” över hur trevlig jag är, en make-up tjej berättade att en känd person hon fixade från topp till tå under en inspelning inte sa ett knyst till henne och knappt tittade på henne under hela tiden (!) Åh jag blir så jäkla irriterad. Tydligen är sånt inte så ovanligt, eller folk som sitter i green room och fixar sig i flera timmar fast man bestämt att man skulle filma för länge sen, bara för att de kan, för att de vet att inspelningen inte kan börja utan dem. Usch jag tycker det är så jäkla dålig stil och det irriterar mig något så enormt.

Jag tycker om att komma i tid till en inspelning, vara trevlig mot folk och småpratar gärna mellan tagningarna. Och varför? Jo, för att jag tycker det är kul att vara trevlig. Jag blir glad av att sprida bra stämning och jag hatar när folk är sena, så varför ska jag själv vara sen och ställa till med en scen? Det är inte min grej att vara en bitchig diva, jag tycker det är tråkigt och värdelöst.

Den som sagt att det är tufft att vara en bitch ljög. Jag lovar. Och nu pratar jag inte bara om kändisar och bloggare utan alla andra också, alla ni som pluggar, går i skolan eller jobbar. Ingen gillar en bitch, var trevlig mot era medmänniskor och jag lovar att ni komma få tillbaka samma grej tusen gånger om. Mina finaste läsare, ni är grymma som ni är och behöver inget ”diva beteende” för att hävda er i en situation. Var snälla och ödmjuka så kommer ni komma långt och nästa gång ni stöter på en bitch, ryck på axlarna och borsta bort det. Det är hennes förlust.


Peace out bitches!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *