vakna med daniel paris!

uuuuh, hoppas ni alla har en trevlig valborg mina fina läsare! Det har jag hursom, men om ni trodde jag skulle glömma bloggen hade ni feeeeeeel, so not Paris style liksom! Klippen från The Voice är häääär! So happy, hade riktigt kul i torsdags faktiskt och fick använda mina shorts! Hade på mig typ samma outfit som för Ana Gina inspelningen men det var bara för att jag var så jääääkla nöjd med den, då får man upprepa outfits! Fashion!

Till er från uppis som mailat mig, jag svarar alla så mycket jag bara kaaaan, bli inte arga om ni inte får svar än! Och om vi inte hinner mötas upp just idag så kanske vi kan göra det nån annan gång, jag gillar verkligen uppis och kommer veerkligen komma tillbaka, no worries bitches! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *