fun times last night :)

Gud vilken rolig dag/kväll jag har hade igår, verkligen! Bra stämning, trevligt folk, det var som att vara utomlands typ! och ja, jag veeet att jag tjatar men gud så gulliga ni alla är som kommit fram till mig under min vistelse här i Uppis Daniel Paris is soooo coming back! Dock ska jag bli lite bättre på uppdateringarna såklart, men är inte så ofta man typ hänger i en park hela dagen men utslaget mobilnät liksom! So not fashion…

Snart är jag tillbaka i Stockholm och då är vi tillbaka till mina minst 8 inlägg om dagen, en bloggare är ju faktiskt aldrig ledig och jag får ju typ blogg ångest när jag inte bloggar liksom! hihi

Igår så var vi alltså ute i economicum parken hela gänget, kom väl dit vid 11 tiden ungefär och det var smoooockat! Träffade på massa folk jag känner från Stockholm, helt av en slump! ”alla” var verkligen här! Sen gick vi ut på ett ställe som heter Saluhallen där jag träffade flera av mina kompisar, bland annat Paradise hotel Patrik och Bachlorette Nicolai (sääääx!), haha trevliga killar. Kvällen avslutades med efterfest hemma hos min vän Claes-Philip! Han bor sååå mysigt här i Uppis och har jättetrevliga vänner, verkligen! Morgonens citat kommer från en av hans vänner som ba: ”Åh tänk vad bra dagen efter Valborg är för uteliggare, de tjänar ju massa pengar på burkar” oh my gosh, heartless times!

Nu ska vi käka lite frulle och snart blir det Stockholm times!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *