man ba…euw?

Jag är en riktig produkt tjej! Älskar att hålla på och pilla och fixa med mitt ansikte. Tror jag det flesta har märkt med tanke på att jag lägger ansiktsmask typ varannan dag och håller på och springer på behandlingar. Den nya grejen jag kör på är naturliga ingredienser från naturen som jag märkt gör uuuunderverk för min hy

Men det finns naturlig och så finns det natuuurlig. Den nya ”heta” grejen på marknaden är ämnet ”spermine” och det är faktiskt precis det ni tror att det är: Sperma. Och den hetaste ingrediensen att ha i ansiktet just nu är…sperma. Jag har haft det mest i mitt ansikte faktiskt…choklad, yoghurt, syror och annat sånt men sperma har jag aldrig testat och helt ärligt lockar det mig inte. Tydligen ska det ha alldeles ”magisk” effekt på huden som ska bli både mjukare, lenare och spänstigare but I just dont know…kanske ska testa ändå?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *