serena

Söndagar är min tv-dag…för att vara ärlig så kollar jag inte så mkt på TV, går inte så mkt bra längre..förrutom ett par serier som jag följer slaviskt. Det bästa jag vet är program som handlar om snygga, duktiga unga vuxna…lite som jag själv haha nej men jag är ju världens största OC-fan och nu senast så har jag varit beroende av Gossip Girl, inte så mkt för handlingens skull utan mer or the fashion….ALLA olika stilar finns representerade allt från crazy emo till super preppy and I just love it!

Alla bilder på New York gör också gossip girl helt magiskt…vem drömmer inte om New York liksom…hard to find someone who doesnt…och Serena är lätt min favorit, önskar att jag såg ut som henne kl kvart i fem på White Room liksom. In another life maybe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *