vad är grejen med cribs egentligen?!

Omg my beautiful MTV can do no wrong, NONE bitches! Ni vet att jag knarkar The Hills och The City but there is one show that I just don´t get och det är Cribs. People just like…show their houses och ba OMG look what I got bla bla bla…förstår inte riktigt grejen. Självklart är det kul att se hur vissa bor eller….nja inte riktigt?

Förstår varför man aldrig gjort en svensk version av Cribs, vi svenskar skulle aldrig klara av det och bli alldeles tokiga av avundsjuka. Till exempel när Ung & Bortskämd kom och folk blev som galna och skrev massa skit om oss och våra föräldrar på internet….nån ifrågasatte varför jag bodde i en villa med mina föräldrar när vi bara är tre personer….för att vi känner för att bo stort kanske? Tyvärr skulle Sverige aldrig klara av ”Cribs” på grund av gammal hederlig avundsjuka och kanske är det för att jag är så ovan vid denna typ av program som jag helt enkelt inte gillar ”Cribs”..jag bryr mig inte om att få se andras ”lyxliv”, jag har mitt eget

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *